Blog | Franciza

S-a deschis o noua locatie Bella Italia Pizza Express

3….2….1….START! Pe data de 11-10-2019 s-a deschis o noua locatie Bella Italia Pizza Express, de data aceasta in orasul Targoviste!

Lanţul de restaurante Bella Italia Pizza Express continuă expansiunea la nivel naţional şi deschide o noua locatie , la Targoviste, cu o investiţie de aproximativ 40000 de euro, un proiect START-UP castigat de catre un francizat de al nostru .
Noua locaţie se întinde pe o suprafaţă de aproximativ 20 de metri pătraţi, locatia fiind situata in zona de food court Kaufland (b-dul Unirii, nr. 18 Targoviste) iar în cadrul ei vor lucra 5 salariaţi. Aceasta va fi deschisă zilnic în intervalul orar 09.00 – 21.00.
Compania îşi propune să deschidă noi locaţii în marile oraşe din ţară şi să ajungă la un număr de peste 30 de unităţi, în următorii 2 ani.
Noul concept de street food Bella Italia Pizza Express a intrat pe piaţa românească în februarie 2018, odată cu deschiderea primei locaţii în zona Winmarkt Braila. În prezent, Bella Italia Pizza Express numără 4 unităţi urmand ca pana la sfarsitul anului sa se mai deschida inca doua.