Franciza Pizza Restaurant - Bella Italia Romania

    Înfiinţată în 1999, Pizzeria “Bella Italia” devine în anul 2005 prima franciză 100% românească pentru un restaurant/pizzerie. Mereu conectată la gusturile și nevoile consumatorilor și bazându-se pe experiența de afaceri acumulată în timp și perfecționată permanent, Franciza Bella Italia a ajuns un nume cunoscut și iubit deopotrivă în toată România, inclusiv în capitală.  De atunci şi până în prezent, brandul Bella Italia a adus cu sine în reţeaua de franciză la nivel naţional, un standard de calitate și un loc în comunitate unde clienții de toate vârstele găsesc inovație, savoare, și în care produsele au acelasi aspect si gust delicios italian.

De ce Bella Italia ?

Francize Bella Italia de Succes

Reteaua Bella Italia cuprinde momentan 27 locatii la nivel national. Franciza Bella Italia va ofera oportunitatea de a detine si dezvolta propria afacere folosind toate informatiile si procedurile dobandite in peste 20 de ani de experienta.

Avantajele tale ca antreprenor Bella Italia

    Franciza Bella Italia este un sistem care îți arată în detaliu cum să conduci un business, apoi îți oferă instrumentele necesare în derularea cu succes a afacerii. Beneficiezi de o strategie și un plan de business care s-au dovedit a fi de succes, plus coaching și cunoștințe avansate în domeniu, la care altfel ai fi ajuns doar după ani de experiență.

Îți vei construi afacerea având în spate un brand care atrage clienti importanti pe piata de vanzare in domeniul pizza.

Datorită asistenței în realizarea strategiei de marketing, a uneltelor și sfaturilor pentru a atrage și a păstra clienții, nu mai trebuie să te lupți cu bugetele imense ale marilor agenții.

Ai suportul necesar la orice pas pentru a evita cea mai mare parte din riscurile asociate deschiderii unei locații pe cont propriu

Bella Italia Pizza Express Concept Drive-through

Modele de Franciza Pizza Bella Italia

Bella Italia Pizza Express Concept Indoor
Bella Italia Pizza Express Concept Indoor
Bella Italia Pizza Express
Bella Italia Pizza Express
Bella Italia Pizza Express Concept Drive-through
Bella Italia Pizza Express Concept Drive-through

Vrei sa faci parte din familia noastra?

Pentru a stabili o intalnire sau daca vrei sa afli mai multe detalii foloseste datele de contact de mai jos:

Aplica folosind formularul nostru

Iulian Zamfir

CEO Bella Italia Romania

Marius Cimpeanu

Manager Dezvoltare

Lucian Enache

Manager Marketing

Ionut Rujoiu

Manager proiect

Prezentare Franciza Bella Italia

Descarca prezentarea …