Blog

Franciza este rezultatul combinării entuziasmului și pasiunii antreprenorului cu experiența și resursele francizorului.

Franciza este rezultatul combinării entuziasmului și pasiunii antreprenorului cu experiența și resursele francizorului.

In business succesul nu vine, nici de la sine, și nu este  nici garantat. Dar franciza îți oferă oportunitatea de a fi stăpân pe propriul destin financiar, beneficiind în același timp de sprijinul unei organizații consacrate, ceea ce constituie un avantaj.

Ideile noi sunt grozave. Ele sunt cele ce fac  afacerile și lumea, în general,  să se deruleze. De la noi restaurante și bussines-uri la produse și servicii care fac viața mai ușoară, inovația este un ingredient cheie în succes, ca și consecvența. Dar noile afaceri sunt predispuse la eșec, iar majoritatea ideilor noi necesită timp pentru a se dezvolta. Francizarea permite antreprenorilor să se concentreze pe o idee și un sistem de operare dovedit, de succes și să își axeze eforturile pe conducerea afacerii, mai degrabă decât pe ajustarea acesteia din mers.

Puteți petrece luni întregi gândindu-vă la un nume inteligent, logo, design, uniforme și aspectul exact, dar nu veți ști dacă afacerea este cu adevărat eficientă sau nu, până când nu o veți începe. Dar dacă afișezi un semn care spune Bella Italia, McDonald’s, Fornetti, Subway sau 5 to go, toată lumea va  cunoaște acest nume. Indiferent că este vorba de localnici sau străini care trec, aveți o clientelă garantată.

Chiar dacă intrarea într-o astfel de franciză pare costisitoare, investiția respectivă este rambursată rapid, de multe ori peste așteptări. Puterea unui brand cunoscut? Neprețuită!

Acesta este motivul pentru care francizele sunt un succes garantat. În era smartphone-ului și a inteligenței artificiale totul se mișcă într-un ritm din ce în ce mai alert. Timpul înseamnă bani și pentru tine, dar și pentru client, ceea ce înseamnă că nu există timp pentru experinentări.

Te asteptam in Franciza Bella Italia – O afacere sigura si de succes!