Franciza Bella Italia Pizza Express

Franciza Bella Italia Pizza Express

Cine suntem noi? Prima franciza 100% romaneasca pentru un restaurant/pizzerie. Am plecat de la o idee, un plan, un proiect pus bine la punct cu gandul sa fie de succes si care prin ambitie, dragoste si determinare a ajuns sa fie o afacere de succes, o afacere stabila.

Daca te gandesti cum sa faci cateva mii de pizza si sa le si vinzi, poti sa te gandesti la afacerea noastra si anume Pizzeria Bella Italia Express. Pentru a intra in familia Bella Italia tot ce este nevoie sa faci este sa ai ambitie si sa iti doresti sa te implici in aceasta afacere.

Cel mai bine este sa vizitezi una din locatiile noastre si sa iti aratam angajatii la treaba. Daca iti place ce vezi esti foarte aproape sa detii propia ta locatie Bella Italia Pizza Express. Dupa ce vei vedea una din locatiile noastre este important sa pui pe hartie planul tau de business, totul depinde de cat de mult suflet pui. Un reprezentant Bella Italia Express va fi tot timpul langa francizat si il va indruma sa reuseasca tot ce si-a propus.

Este important sa iti gasesti un spatiu optim unde sa iti desfasori activitatea. Pentru afacerea ta iti stam la dispozitie daca esti interesat de franciza Bella Italia Express chiar daca nu ai suficienti bani pentru a deschide locatia ta, noi te vom ajuta …avem proiect eligibil pentru finantare fonduri europene Start UP – Nation, asa ca nu ezita sa ne contactezi.

Te asteptam in familia Bella Italia si iti garantam ca vei avea un venit sigur si constant!

Please follow and like us:
error0
0