Blog

De ce să alegi franciza noastră?

De ce să alegi franciza noastră?

Nu toată lumea se naște cu abilitatea naturală de a crea și dezvolta un business de succes. Dacă îți lipsește talentul nativ de afacerist, dar îți dorești să conduci o afacere de succes, poți apela cu încredere la experiența francizorului , beneficiind, astfel, de toate avantajele francizei Bella Italia.

Beneficiarul unei francize are avantajul de a exploata o marcă de prestigiu, și de a intra pe o piață concurențială folosind tehnici de producție, comercializare și marketing perfecționate în timp, și cu un grad înalt de rentabilitate.

Probabil cel mai important avantaj pentru francizat este achiziționarea sau utilizarea unui produs sau serviciu consacrat. Pizzeria Bella Italia îi încântă pe români încă din 1999 în peste 10 orașe, inclusiv în capitală.
Francizatul lucrează sub protecția unui brand ce este deja cunoscut și prezent în conștiința publicului. Astfel, este mult mai ușor să atragi clienți. De asemenea, ei beneficiază de renumele, mărcile comerciale, dreptul de autor, secretele de producție comercială sau alte proceduri secrete și de succes deținute sistemul de franciză.

Franciza oferă o structură pentru lansarea, operarea și creșterea unei afaceri. Într-adevăr, francizorul de succes va livra întreaga structură în jurul căreia se construiește afacerea. Am creat manuale operaționale complete și programe de instruire pentru proprietarii de francize, care acoperă marketing, contabilitate, tehnologie și alte domenii specifice modelului de afacere particular. Toate acestea au rolul de a permite proprietarilor de franciză să câștige mai mult și să petreacă mai puțin timp și efort decât ar fi necesar să deschidă și să opereze o afacere similară pe cont propriu.

Însă, cel mai mare atú al unei francize este că te va ajuta să eviți riscurile pe care le poti intalni la inceputul unei afaceri noi.

Ce zici? Te-am convins? Alege franciza Bella Italia Pizza Express și vei beneficia de un profit sigur și constant!

Articol de Marinescu Andreea.