Blog

Bella Italia Express un concept modern de franciza in Braila

Bella Italia Express un concept modern de franciza in Braila

Conceptul Bella Italia s-a nascut in anul 1999 pornind de la ideea de a oferi brailenilor o pizza adevarata, servita ca la mama ei in Napoli. Ideea de pizzerie de la care am pornit a fost imbunatatita zi de zi ca sa fim in concordanta cu preferintele dumneavoastra, dragii nostri clienti!

Astfel, acest concept a reusit sa cucereasca inimile romanilor din peste zece orase, inclusiv capitala.

Pentru ca ne-am impus standarde inalte am creat si conceptul de franciza Bella Italia Express care se adreseaza atat clientilor nostri dragi cat si celor care doresc sa detina o afacere de succes. Acest concept vine in ajutorul viitorilor antrepenori pentru ca ofera un sprijin logistic clar, un model usor de implementat, un suport real din partea echipei Bella Italia. Instruirea personalului este continua in cadrul Academiei Scolii Bella Italia. Acest concept se pliaza perfect pe proiectele de Start up Nation incadrandu-se exact in suma de 40.000 de euro care se poate obtine prin aceasta finanatare!

Recent unul din viitorii francizati a incheiat un contract de finantare de 40.000 de euro prin fonduri europene.

Domnul Daniel Slavic a ales acest concept unic de franciza: “ pentru ca francizorul asigura asistenta la elaborarea planului financiar, identificare locatie, acces la contracte cu preturi preferentiale, cu furnizori seriosi, activitatile de marketing sunt incluse in pachetul de franciza. Sistemul este consolidat si practic poti avea garantat un venit sigur si constant!”

Pentru cei dornici de informatii va invitam pe Fanciza Bella Italia pentru detalii, sau contactati-ne pe [email protected].