Blog

Afacere de succes cu pizza

Afacere de succes cu pizza!

Visezi din copilărie să ai propriul tău restaurant unde să servești lumea cu delicii ce îți lasă gura apă? Si pe deasupra vrei să investești, dar într-o afacere sigură? Dacă ai în vedere o franciză gastronomică și nu știi de unde să începi, CĂUTAREA TA A LUAT SFÂRȘIT! Devino francizat Bella-Italia!

Cu ce te poate ajuta pizza în afara faptului că este cel mai popular fel de mancare de pe glob? Dacă plănuiești să o apuci pe sinuosul drum al afacerilor, Franciza Bella Italia îți ofera acea scurtătură probata, pe care toti o caută, dar nu multi o găsesc.

Încă din 1999, când a luat naștere primul Restaurant Bella Italia, românilor le-a fost promisă calitatea superioară și gustul autentic al mâncării tradiționale italienești. Impresionați de standardele înalte ale pizzeriei noastre și de atmosfera călduroasă , clienții noștri ne-au inspirat să demarăm ideea de franciză și în 2005 am devenit prima pizzerie/franciză 100% românească.

Dacă alegi să te alături Francizei Bella Italia vei putea dezvolta o afacere sub un brand dinamic care are succes în peste 10 orașe, inclusiv în capitală.

Totodată, vei beneficia de întreaga experiență a francizorului din prima zi de activitate, iar echipa ta va avea la dispoziție un manual de operare a afacerii perfecționat în timp.

Taxă de intrare în franciză: 10.000 euro
Redevența: 2% lunar din cifra de afaceri
Investiția inițială suportată de francizat:
-spațiu existent: 150.000 euro
-construcția de la zero: 250.000 euro
Cifra de afaceri estimată pentru 100 locuri este de 500.000 euro/an, cu o rată a profitului netă de 15%

Așa că nu mai aștepta! Investește într-o afacere stabilă! Investește în Franciza Bella Italia!

 

Articol de : Andreea Marinescu, eleva la Colegiul Național ” Gheorghe Munteanu Murgoci”