Blog

Afacere de succes cu bani de la stat!

Afacere de succes cu bani de la stat!

Poate va suna a cliseu dar acest lucru este chiar posibil!

In articolul anterior, Bella Italia Express un concept modern de franciza in Braila, am subliniat ca unul din francizatii Bella Italia, domnul Daniel Slavic, a accesat un astfel de program derulat prin Fundația Centrul pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici și Mijlocii / CDIMM / din Brăila.

Sa va dam si cateva detalii : acest program este „O afacere pentru viitor!”, cofinanţat de UNIUNEA EUROPEANĂ din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020!

Printre obiectivele acestui Proiect se enumera: dezvoltarea competențelor profesionale în domeniul antreprenorial a 300 de persoane din Regiunea Sud-Est, membri ai grupului țintă, care intenționează să înființeze o afacere non-agricolă în mediul urban al regiunii, în perioada de implementare a proiectului si stimularea înființării și dezvoltării a 30 de afaceri non-agricole în mediul urban al Regiunii Sud-Est, în perioada de implementare a proiectului.

Iar perioada de implementare este de la 16 ian 2018 pana la 15 ian 2021!

Dar acesta nu este singurul program care ar putea fi accesat. Pe site-ul aippimm.ro sunt descrise si alte programe prin care se pot obtine finantari pentru a putea deschide o afacere de succes!

Avem nevoie de antreprenori care sa “ajute” si sa creasca mediul de afaceri romanesc!

Un lucru este clar: intr-o piata saturata, afacerile care ofera deja un “know how”, un sistem consolidat si probat, o procedura clara si un set de valori bine stabilite cum sunt francizele, pot impulsiona acest lucru, iar Franciza Bella Italia va propune 3 concepte care sunt “probate” si pot aduce venituri sigure si constante!

Echipa Francizei Bella Italia iti sta la dispozitie si te poate ajuta cu informatii esentiale in ceea ce priveste franciza cat si cu ajutor la accesarea in viitor a diferitelor programe de finantare care te-ar putea ajuta sa detii o afacere de succes!