Despre Bella Italia

Încă din 1999, pornind de la ideea de a oferi brăilenilor o pizza adevărată, servită ca la mama ei, la Napoli, am creat Pizzeria „Bella Italia“ care a reuşit să cucerească inimile românilor din peste zece oraşe, inclusiv capitala.

Ideea de pizzerie de la care am pornit a fost îmbunătăţită zi de zi ca să fim în concordanţă cu preferinţele dumneavoastră, clienţii noştri.

Pizzeria „Bella Italia“ te întâmpină mereu cu cele mai delicioase produse ale bucătăriei italiene, proaspăt preparate în faţa clientului, într-o atmosferă caldă şi primitoare.

Pizzeria „Bella Italia“ a fost şi va rămâne locul ideal pentru a lua masa în compania familiei sau a prietenilor, dar şi un loc perfect pentru întâlnirile de afaceri, combinând eleganţa, intimitatea şi bunul gust pentru ca tu să te simţi întotdeanuna excelent.

Ne adaptăm permanent la cerinţele şi preferinţele tale, dovadă fiind introducerea conceptului de „a mânca sănătos“ prin utilizarea de ingrediente naturale proaspete, pline de savoare, gătite fie prin metode tradiţionale, fie metode moderne. 

Dacă am reuşit să ajungem la o importantă reţea naţională de pizzerii, acest lucru se datorează clienţilor noştri, echipei şi tuturor acelora care au fost şi sunt alături de noi.

Vă mulţumim dumneavoastră pentru că existăm!

Fondator,
Iulian Zamfir

Mărci înregistrate ale grupului Bella Italia:

Marci grup BI

Logo Il Gelato

Sali din cadrul complexului Bella Italia:

Terasa de vară „Florenţa”

[Sali] Florenta 1 [Sali] Florenta 3 [Sali] Florenta 4

Terasa acoperită

Panorama1

 

 

 

 

 

 

Terasa acoperita_6008

Terasa acoperita_5961 Terasa acoperita_5976

 

 

 

 

 

 

 

Salonul VENEŢIA 

Salon Venetia (4)

Salon Venetia (6)Salon Venetia (1)

 

 

 

 

 

 

 

Salonul NAPOLI

NAPOLI_5820NAPOLI_5851

NAPOLI_5824

 

 

 

 

 

 

 

Salonul AMICII

AMICII_5887 AMICII_5951

Coperta4_5669 copy

 

 

 

 

 

 

 

Situat la câteva minute de centrul istoric al Municipiului Braila, complexul „Bella Italia” pune la dispoziţia clienţilor săi mai multe spaţii care beneficiază de echipament de videoproiecţie şi de acces wireless la internet.

Complexul „Bella Italia” poate fi un loc de întâlnire al persoanelor preocupate de dezvoltare personală şi profesională. Astfel, sălile noastre sunt locuri ideale pentru o gamă largă de evenimente, putând să fie amenajate şi configurate în funcţie de nevoile dumneavoastră, având capacităţi diferite.

Destinaţii: conferinţe, seminarii, simpozioane, expoziţii, vernisaje, training-uri/cursuri, workshop-uri.
Echipamente: acces wireless internet, videoproiector, ecran de proiecţie, flipchart, hârtie, markere, laptop.
 

Servicii de cazare

Hostel Campus „Bella Italia” pune la dispoziţia clienţilor un spaţiu de cazare european format din cinci camere (cu 2, 3 sau 4 locuri) şi trei garsoniere (spaţii de studiu) dotate cu grup sanitar propriu, duş cu vibromasaj, televizor, aer condiţionat, internet wireless şi o mică grădină de relaxare.

Contact: restaurant@bella-italia.ro
Telefon: 0745/610.559

Catering pentru evenimente

Bella Italia vine in sprijinul dumneavoastra prin organizarea de servicii de catering pentru diverse ocazii precum: receptii, cocktailuri, conferinte, seminarii, aniversari si lansari.
Oferta de servicii catering pentru evenimente include un meniu deosebit pentru: nunti, botezuri sau aniversari precum si servicii de organizare.

Catering pentru evenimente corporate

Asiguram servicii profesionale de catering si, la cererea companiilor, putem organiza seminarii, training-uri, conferinte, inaugurari, petrecere de firma, lansare de produs, etc.

Bella Catering

Oferim consultanta de specialitate pentru alegerea preparatelor si bauturilor complementare, in functie de tipul evenimentului si de cerintele clientului.
Pentru catering evenimente se asigura prepararea si livrarea produselor si, optional, echipamente logistice de catering, amenajarea spatiului si echipe de ospatari.

Catering special

Pentru bufetul de incinta, linii calde sau linii self service, in spatii special amenajate detinute de companii private sau publice, Bella catering ofera servicii de catering prin comanda centralizata dupa un meniu dedicat, servicii de gestionare a liniilor calde cu personal propriu si transport gratuit.

Coffee Break

Prin serviciul de Coffee Break, Bella Catering ofera momente de relaxare in pauza unei conferinte, training sau seminar. Se poate opta atat pentru servirea directa a fiecarui invitat cat si, mai ales, pentru bufetul suedez traditional. Atent asezate si decorate, mancarurile oferite de Bella Catering satisfac cele mai exigente gusturi in materie culinara, atat cu specific romanesc, cat si cu specific international.

Telefon: 0745/610.559

 Comenzi si rezervari

Bella Italia are un serviciu profesional specializat pentru livrarile la domiciliu. Puteti comanda pizza cat si orice altceva din gama noastra variata de produse.

Comandati telefonic si veti fi consiliat de operatorii nostri cu cele mai specifice sfaturi legate de ceea ce va doriti sa mancati.

Timpul de livrare e unul dintre cele mai bune din Braila.

Deasemenea, in restaurantul Bella Italia, puteti face rezervari pentru mese de pranz, de seara, evenimente, petreceri.

Nu ezitati sa ne sunati la: 0745/610.559


Warning: getimagesize(http://bellaitalia.1002.ro/wp-content/plugins/be-it-facebook-sidetab/images/facebook-right.png) [function.getimagesize]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home3/buzoianu/public_html/bella-italia.ro/wp-content/plugins/be-it-facebook-sidetab/include/frontend.php on line 33